Οδηγίες Χρήσης – Χαρακτηριστικά προιόντος

Τα φρέσκα goji berries διατηρούνται στο ψυγείο 3-4 oC, για 10-12 ημέρες. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο φρούτο, για αυτό δεν πρέπει να παραμένει εκτός ψυγείου. Χρειάζονται ελαφρύ ξέπλυμα πριν καταναλωθούν. Μπορείτε επίσης να τα καταψύξετε.

Οι καρποί goji berry συλλέγονται ένας ένας από το φυτό. Σε όλα τα στάδια, από τη συγκομιδή εώς τη συσκευασία και αποστολή του προϊόντος, πραγματοποιείται έλεγχος ποιότητας. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα 2-3% των καρπών να μην ανταποκρίνονται στις ποιοτικές προδιαγραφές (πχ. χτυπημένοι καρποι). Στην περίπτωση που εντοπιστούν ελαττωματικοί καρποί αφαιρέστε τους από τη συσκευασία.

Τo ώριμο goji berry είναι ζουμερό, ελαφρώς σκληρό και έχει κόκκινο- πορτοκαλί χρώμα. Τα oh my goji berries έχουν μεγάλη διατροφική αξία. Εκτός όμως από υγιεινά, είναι και νόστιμα. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως φρούτο ή να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε κείκ, γιαούρτι, σαλάτες, δημητριακά με γάλα, μπάρες δημητριακών, χυμούς ή smoothies. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Τρόποι Αποστολής

Τα Oh my goji μπορείτε να τα παραλάβετε με παράδοση Courier.

Το κόστος των μεταφορικών συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του προϊόντος και έχει υπολογιστεί βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας.

Αποστολές πραγματοποιούνται εντός Αττικής, στις πρωτεύουσες όλων των νομών,επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία, , Κύπρος).

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 14%.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, αναλόγως διαθεσιμότητας. Επειδή η παραγωγή που αντιπροσωπεύουμε είναι μικρή, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση λόγω προσωρινής έλλειψης, για την οποία θα σας ενημερώνουμε με την λήψη της παραγγελίας σας.

Επιλέξτε με προσοχή το σημείο παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να  τοποθετηθεί απευθείας σε ψυγείο. Προτείνουμε η αποστολή του προϊόντος να γίνεται σε τοποθεσία που το courier θα σας βρει σίγουρα εκεί, για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας. 

Τρόποι πληρωμης

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (χωρίς επιπλέον κόστος)
    Λογαριασμός Πειραιώς  IBAN: GR59 0171 5610 0065 6113 8726 698
  2. Με πιστωτική κάρτα μέσω του site μας
  3. Με αντικαταβολή (μόνο για αποστολές στην Ελλάδα με επιπλέον χρέωση 2.5€)

Εγγύηση – Επιστροφές

Εάν το προιόν που παραλάβατε δεν ανταποκρίνεται στις  προδιαγραφές μας  και ξεπερνά το 2-3% μη αποδεκτής ποιότητας , μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ohmygojiberries.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.). 

Ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 2 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 2 ημερών τότε το κατάστημα δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα ohmygojiberries.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

› Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

› Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

› Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

> Συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας στο site μας.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος ή προβληματικό προϊόν, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Προσωπικά Δεδομένα

Το ohmygojiberries.gr σέβεται τα προσωπικά δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά μετά από αίτησή σας.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ohmygojiberries.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του ohmygojiberries.gr, προορίζονται μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ohmygojiberries.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη και την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα στοιχεία που τηρούται στο αρχείο δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.