ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

dots

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Τον Ιανουάριο, η χρονιά ξεκινά με τον καθαρισμό του κτήματος, ενώ το έδαφος εμπλουτίζεται με ενεργούς μικροοργανισμούς ΕΜ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Τον Φεβρουάριο, συνεχίζουμε τις εργασίες του προηγούμενου μήνα, ενώ ξεκινά και το κλάδεμα των φυτών.

ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στις εργασίες στο χωράφι περιλαμβάνονται η βασική λίπανση του εδάφους, το κλάδεμα των φυτών, η προσθήκη ενεργών μικροοργανισμών, ενώ παράγονται δενρύλλια.

MAΪΟΣ
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται τους προηγούμενους μήνες δεν σταματούν. Συνεχίζονται και τον Μάιο ενώ φυτεύουμε τα νέα δέντρα. Τα φυτά ανθίζουν και αρχίζουν να παράγονται οι πρώτοι φρέσκοι καρποί.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Τον Ιούνιο ξεκινά η συγκομιδή των καρπών! Παράλληλα καθαρίζουμε το κτήμα, κλαδεύουμε και προστατεύουμε τα φυτά, ενώ το έδαφος συνεχίζει να εμπλουτίζεται με την προσθήκη ενεργών μικροοργανισμών.

ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό συνεχίζουμε να καθαρίζουμε το κτήμα, να κλαδεύουμε και να προσταεύουμε τα φυτά, να εμπλούτίζουμε το έδαφος, ενώ συλλέγουμε τους καρπούς. Η παραγώγη δεν σταματά, ενώ φροντίζουμε την καλλιέργειά μας χρησιποποιώντας σύγχρονες βιολογικές μεθόδους!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Το Δεκέμβριο η χρονιά τελειώνει όπως ακριβώς ξεκίνησε… Με τον καθαρισμό του κτήματος και τον εμπλουτισμό του εδάφους. Για να έχουμε και την επόμενη χρονιά μια παραγωγική βιολογική καλλιέργεια!