Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα Oh My Goji Berries μέσα σε δύο μόνο λεπτά.

Το goji berry προέρχεται από την Κίνα και έχει έντονο πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα. Στην Ασία είναι γνωστό εδώ και αιώνες και μάλιστα θεωρείται από πολλούς το μυστικό της μακροζωίας. Έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές με σκοπό να συμβάλλει στη θεραπεία κοινών προβλημάτων υγείας, όπως είναι ο διαβήτης, η υψηλή πίεση, ο πυρετός και τα προβλήματα όρασης λόγω ηλικίας. Τα goji berries μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως φρούτα ή να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα όπως με γιαούρτι, δημητριακά ή χυμούς. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας που θα μας φέρει ξανά κοντά στις ρίζες μας. Μαθαίνοντας ότι το κτήμα μας έχει πολύ εύφορο έδαφος, ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα να αποκτήσουμε τη δική μας βιολογική καλλιέργεια. Το goji berry είναι ένα superfood, ένα “φάρμακο” της φύσης, με τεράστια διατροφική αξία, ενώ διαθέτει από τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών ανάμεσα στα υπόλοιπα φρούτα και λαχανικά. Μας γοήτευσε η προοπτική μιας καινοτόμου παραγωγής, συντήρησης και διανομής, η οποία θα έκανε το φρέσκο goji berry διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Και αυτό ακριβώς κάναμε!
Έτσι μπορείτε να απολαύσετε γλυκά, βιολογικά goji berries, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μέσα σε μόνο 24-48 ώρες από τη συγκομιδή, ενώ ετοιμάζουμε μια καινοτόμο συσκευασία για να διατηρούνται φρέσκα για ακόμα περισσότερες ημέρες.

Το κτήμα

Το κτήμα μας με συνολική έκταση 16 στρέμματα, βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Κιάτο Κορινθίας. Η περιοχή φημίζεται για την εύφορη γη και τα γλυκά της φρούτα!

Δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο προϊόν δουλεύοντας ομαδικά!

Δημήτρης Κουκουμέλης

Ο Δημήτρης έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά και Management, ενώ έχει δεκαπενταετή εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Ένωσε τις δυνάμεις του με την Τέρρη και μια δυναμική ομάδα επαγγελματιών για να αξιοποιήσει το κτήμα του στο Κιάτο.